Perched high on a double sloping site in Jackson Hole, WY, this residence affords spectacular views of the Teton Range and incorporates many unique and whimsical features wrapped in a warm yet contemporary package. Heated concrete ramps connect multiple layers hugging the terrain. An indoor slide — complete with infinite hue-changing LEDs — connects the main level with the recreation room. Solar panels, green roofs, flat screen panels inlaid into the entry floor, triple-stacked bunk beds, mechanized fireplace doors that slide up out of sight, a Pickard steam injection pizza oven, and adjustable chain mail shade curtains on a trolley system are a few of the custom features wrapped in an exterior of zinc panels, corral board, steel, and moss rock.

dwell_july_august_2015_coverThis residence was featured
in the July/August 2015
issue of Dwell magazine
.
View/download the PDF.